Ads

Find a teacher

Kuinka muistaa kieli jonka olet oppinut Steve Kaufmannin mukaan


Tässä on toinen hyvä esimerkki videoista mita Steve on tehnyt. Videon sisältö käsittelee aiheita, kuten miten ylläpitää oppimansa kieli sekä äidinkieli. Jälkimmainen on erittäin tärkeä minulle, koska se on tapahtunut minulle. Esimerkiksi, olin puhelimessa muutama päivä sitten yläasteen opettajani kanssa, ja hän sanoi että aksentti (murteeni) on muuttunu. Luonnollisesti en henkilökohtaisesti kiinnitä huomiota murteeseeni. Koska asun kaukana kotimaastani, tämä on johtanut että puhun vieraita kieliä päivittäin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että unohtaisin oman äidinkieleni.Steve mainitsi videossaan, että aktiivinen päivittäinen kielenkäyttö edistää kielen säilymistä. Katson usein TV:tä, kuuntelen musiikkia, katson elukuvia, jne., koska tämä on yksi avaimista kielen säilyttämiseen. Toinen tapa on etsiä itselleen mielenkiintoisia asioita, joihin voi soveltaa vierasta (omaa) kieltään. Minun tapauksessani, luen mielenkiintoisia uutisartikkeleja sekä urheilu- ja teknologiauutisia. Steve myös mainitsi videossaan, että ei kannata asettaa liian kovia odotuksia itselleen kielenopiskelussa, koska tämä voi helposti johtaa turhaitumiseen. Tarkeää on opiskella ilman suuria paineita. Myöskään täysin ulkoaopettelu ei ole suotavaa, sillä tämä saattaa ylikuormittaa aivoja ja johtaa opetellun tiedon häviämiseen.
Tärkeintä on löytää itselleen sopiva rytmi ja opiskelutapa, koska kaikki oppivat erillälailla.

Original article How not to forget languages you have learned by Steve Kaufmann


I am MBA graduate living in Taiwan, who have been living in three different continents in the past. Currently improving my Chinese and working part-time from home.

Olen MBA tutkinnon haltia, joka asuu tällä hetkellä Taiwanissa. Olen asunut kolmella eri mantereella elämäni aikana. Tälle hetkellä opiskelen mandariini kiinaa sekä tyoskentelen kotoa käsin.

Photo credit
KP Wood

Random posts

Videos

Ads

Contact Form

Name

Email *

Message *