Ads

Find a teacher

Online Talen Leren


Wat een geluk dat internet vandaag der dag bestaat, vooral wanneer het ons kan helpen in onze dagelijkse activiteiten. Tegenwoordig kan je zelfs een volledige taal leren met behulp van het internet. Voorbeelden hiervan zijn Busuu, iTalki, Livemocha, en LingQ. Het leren van talen is zoveel makelijker en efficiënter geworden door het bestaan van internet websites and fora.

Alles wat je hoeft te doen is jezelf registreren op zo´n website en een taalpartner vinden of taallessen nemen. Je kan op deze websites chatten, of elkaar toe voegen op Skype en daar het gesprek vervolgen. Je kan zelfs je eigen tekstjes of audio transcripties op de website zetten en ze vervolgens laten nakijken door andere gebruikers. Dit soort websites maken het makkelijk om ´Native Speakers´ (moedertaalsprekers) van een taal te vinden. Maar ook gewoon mensen die dezelfde taal als jij aan het leren zijn.

Busuu

iTalki

Livemocha

Lingq

Original article Online Language Learning


David van der Vlugt is a student doing the course Trade Management Asia at the Amsterdam University of Applied Sciences. He is currently taking Mandarin lessons and the use of internet website has helped him a lot in finding language partners which he can practice his Mandarin with. This partnership has however extended to only practicing Mandarin as it also helps to improve his English and resulted in making new friends.

David van der Vlugt is een student die de opleiding Trade Management Asia volgt aan de Hoge School van Amsterdam. Hij volgt momenteel lessen Mandarijn en het gebruik van internet websites heeft hem veel geholpen met het vinden vaan taalpartners waarmee hij zijn Mandarijn mee kan oefenen. Maar behalve zijn Mandarijn oefenen, verbeterd hij hierdoor ook zijn Engels en resulteerde het in het maken van nieuwe vrienden.

Photo credit
Thomas Lefebvre

Random posts

Videos

Ads

Contact Form

Name

Email *

Message *