Ads

Find a teacher

Valodu apgūšana skaipā


Vai Tu esi kādreiz izmantojis skaipu, lai apgūtu kādu valodu? Ja jā, tad tas ir lieliski! Tu esi izmantojis vienu no labākajiem veidiem, kā iemācīties valodu. Ja nē, tad Tev vajadzētu apsvērt šo iespēju. Skaips ir lielisks līdzeklis, es to izmantoju katru dienu, lai sazinātos ar ģimeni vai draugiem, jeb ar citiem vārdiem sakot, starptautiskiem vai vietējiem zvaniem. Tas ir par BRĪVU!!!

Tad kāpēc neizmantot skaipu, lai sazinātos ar cilvēkiem, kuru dzimtā valoda ir valoda, kuru Tu apgūsti, vai ar citiem valodu apguvējiem? Tu vari trenēties, runāt, rakstīt, klausīties, lasīt un pat vairāk. Es izmantoju skaipu, lai apgūtu spāņu valodu un esperanto valodu; šīs ir divas valodas, kuras es šobrīd mācos. Skaips ļauj man kontaktēties ar cilvēkiem, kuru dzimtā valoda ir spāņu valoda, un tiem, kuri arī apgūst spāņu valodu, kā arī ar esperanto valodā runājošajiem no visas pasaules.

Ir ļoti daudz mājas lapu valodu apgūšanai (tādas kā Verbling, Livemocha, iTalki, Lernu, un citas) un sociālie tīkli (Facebook, Interpals, Vkontakte, Draugiem, un citi) internetā. Šīs lieliskās mājas lapas dod mums iespēju iepazīties ar cilvēkiem no visas pasaules. Atrodi cilvēkus ar tādām pašām interesēm, pievieno viņus skaipā un sāc runāt!

Neskatoties uz visām šīm lieliskajām priekšrocībām, neviens nevar noliegt, ka saruna var izvērsties diezgan garlaicīga. Tad kā panākt, lai tavas sarunas tēma būtu pietiekami interesanta? Tu vari runāt par savas valodas apgūšanas procesa pieredzi, ceļošanu vai pat laika apstākļiem!

Un visbeidzot, es ceru, ka Tu izbaudi savas valodas apgūšanas procesu!

Original article Skype Language Learning


My name is Agnese and I am from Riga, Latvia. I am fluent in Latvian and Russian. All the time I am improving my knowledge in English and I’m also learning the Korean language at this moment. I work in sales where I can communicate in three languages every day, and I love it!

Mani sauc Agnese. Es esmu no Rīgas, Latvijas. Es brīvi pārvaldu latviešu un krievu valodu. Es visu laiku papildinu savas zināšanas angļu valodā. Šobrīd papildus apgūstu korejiešu valodu. Es strādāju tirdzniecībā, kur varu katru dienu sazināties ar cilvēkiem trīs valodās. Un man tas patīk!

Photo credit
Xpress

Random posts

Videos

Ads

Contact Form

Name

Email *

Message *